piektdiena, 2013. gada 18. oktobris

7. 8. diena

7. diena
Šodien čalange kalendārā iezīmeju ar sarkanu krustu. Treids skrējienā nebija izdevies, bija, laikam, kādi -0.17 GBP, nolemu, ka nav ko stresot nopelnīsu citā... Protams, nolēmu arī sagaidīt reisa beigas. Tuvojoties skrējiena izskaņai paliku nemierīgs, vēroju, kā lēkā koeficienti un domāju cik daudz iespēju vēl kādu mārciņu iepelnīt. Bet tajā pašā laikā, sev teicu, ka nelīdīšu sarkanajā. :D Tomēr sevis disciplīna sagāja pilnīgā cirvī un ka tesu savas 10 mārciņas, tā zirgs uzvar.
Katrā gadījumā, tajā laikā, kad vēl domāu vai treidot vai nē, tas būtu bijis drošāk, un iespējams, ka arī būtu ko nopelnījis, bet šajā situācijā, kad ir neizlēmība tas ir vēl bīstamāk, jo skaidrs ir tas, ka doma nav par to, vai zirgs uzvarēs, bet koncentrēšanās ir uz to, vai vispār atvērt likmi vai nē.

Šodienas kļūda fotofinišā:
Pāris labi treidi:

8. diena
Diena salīdzinoši grūta, škiet ka nauda tirgos bija, bet likās gauss un neparedzams treidings. Pēc vakardienas kļūdas īpaši piedomāju pie sarkanā spidometra.
Nelāgi izgaja vienā pre treidā. Kur atvēru darījumu, tur tirgus augšā, un nevar aizvērt. Tomēr mīnusam neļāvu iedragāt ppārliecību un inplay neriskēju uzmest likmi sarkanajā.
Interesanti, ka zirgs, kurš sacīksti uzvarēja, viņā koeficients pre tika pamatīgi uzdzīts uz augšu, un pēc tam virsotnē diezgan lielas summas matčotas. Esmu ievērojis, ka šādās situācijās, kur īpaši jūtams spekulatora spiediens, zirgs vai nu uzvar, vai arī is bijis liels potenciāls uzvarēt. Rodas sajūta, ka kāds zinātu, ka tas zirgs uzvarēs.

4 komentāri:

Anonīms teica...

Video neieraksti vairs?

goodHabitz teica...

Kompītis nevelk, diviem monitoriem ierakstīt! Bet šobrīd man neko jaudīgāku vienkārši nevajag.

Anonīms teica...

ok, bet vienalga ir interesanti palasīt, pašam ar disciplīnu klibo...kādus 300-400 skrējienus noturos...tad kautkā nesavaldos-vienā jaukā brīdī un tā jau vairākas reizes, nez -vai tas maz ārstējams...

goodHabitz teica...

Protams, ka ārstējams. Es cenšos izdomāt dažādas pieejas, kā risināt savu problēmu, lūk šī pēdējā ir challange. Kas man ir iespiedies atmiņā, un katru dienu to atsvaidzinu ar bloga ierakstu.
Bet jāsāk ar to, ka jāapzina pati problēma un tad viņu apkaro, iznīdē. Tā pa vienai tiec no viņām vaļā. Kad būsi vienu uzveicis, ļoti iespējams parādīsies cita. Bet ja arī nākamo reizi atkal mēģinās parādīties vecā kaite, tu viņu pratīsi ātrāk un vieglāk likvidet, ja to apzināsies un centīsies.

Ierakstīt komentāru