trešdiena, 2013. gada 16. oktobris

5. d

Vakardiena kopumā veiksmīga, ja neņem vērā vienu neveiksmīgu skrējienu :D
Nokavēju skrējiena startu un ielecu laikam kkur uz beigām. Skrējiens kur uz beigām, laikam, nokrita 3 zirgi un finišēja 2 no 5. Ar savu LAY trāpīju uz to, kurš uzvarēja, gruti bija ko saglābt...
Katrā gadījumā visas dienas garumā turēju sevi grožos labi. Viena neveiksme šoreiz sabojāja dienas peļņu.


Dienas laikā izdevās daudzi labi pre treidi. Tirgus brīžos, kad stāvēja uz vietas, bija bagātīgs ar lielām likmēm, bija daudz iespēju tikt pie viena tika skalpa ar 50 GBP likmēm, droši vien ka varēja pacelt arī augstāk, bet pieradums un drošības sajūta ar 50 GBP likmēm neļāva neko mainīt.
 

Svarīgi saglabāt poziītvu noskaņojumu pēc dienām ar zaudējumu, kā man ieteca kāds pieredzējis treideris nedrīkst salūzt pie tā, ka kādā dienā, tomēr, neizdodas nopelnīt tik daudz kā ierasts. Īpaši ja tas ir dēļ zaudējuma.

Dienās, kad jūtama kāda pretestība no tirgus vai treids nevedas tik labi, ir jābūt īpaši piesardzīgam. Un visdrīzāk, ka dienā, kad darbojas uzmanīgi, arī peļņa saruks. Es uzskatu, ka vaina visbiežāk jāmeklē sevī un tajā, kā tiek uztverts tirgus. Jo tirgū var mainīties tādi parametri kā likviditāte un tirgus uzvedība, bet tas tiešā nozīmē, neietekmē peļņas/ zaudējuma bilanci.

Runājot par zaudējumu, nedrīkst salūzt ne tajā pašā dienā, ne nākošajā, tas nozīmē, ka jāturpina turēties pie sevis izstrādā plāna un nekādā ziņā, nedrīkst mēģināt atsist iepriekšējo zaudējumu. Ar to es domāju, ka to vajag, protams, darīt, bet treidera uztverei jābūt vērstai uz to savu treida plānu, nevis skatīties: cik man jānopelna, lai es atsistu mīnusu? Diena vēl ir priekšā, un tik cik nopelnīts vai zaudēts var skaitīt darba dienas beigās.
 

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru