sestdiena, 2013. gada 12. oktobris

1-3d

1. diena (10.10.2013)
Šodiena veiksmīga, 1 rezi šī pieeja jūtami izglāba no mīnusa. Kad jau spidometrs sārts sāka krāsoties vairs nevēru nevienu darījumu, noskatījos skrējienu līdz galam, un tajā vietā, kur, iespējams, parasti būtu gājis iekšā ar LAY, būtu bijis mīnuss, jo zirgs uzvarēja, ļoti iespējams, ka bija vēl kāda situācija, bet pārējās nebija tik zīmīgas.
Veiksmīgi izdevāš saglabāt mieru arī situācijās, kad mīnuss bija salīdzinoši maziņš, spēju atstāt 3 un 4 mārciņu mīnus, nepārdzīvojot, un īpaši necenšoties atpelnīt nākošajā skrējienā.
Jāsaka, ka aizmirstot par mīnusu un ar vēsu prātu pieejot nākamajiem treidiem rezultāti pat uzlabojas.

2. diena (11.10.2013)
Arī šodien jutu kā bija iespēja pazaudēt visas dienas peļņu un to redzot priecājos, ka sevi disciplinēju. Mirkli, kad domāju, vai veikt vēl vienu treidu, pirmā doma bija par to, ka esmu sevi izaicinājis nepieļaut treidus sarkanajā, tāpēc vieglāk bija nosvērties par labu rokas noņemšanai no peles.

3. diena (12.10.2013)
 Jau patīkami iegājies pievērst īpašu uzmanību spidometram. Jūtu, ka tas ir uzlabojsi manu pašsajūtu, vairs nav tik daudz stresainu situāciju un šis miers man rada pārliecību ar kuru es arī zaļajā un dzeltenajā spidometrā varu saskalpēt pieklājīgu naudiņu.
Reizēm gadās pirms reisa nemaz nepaskatīties cik garš ir skrējiens, īpaši sestdienā, kad reisu ir daudz un tuvu viens otram. Tomēr uzskatu, ka tas ir nozīmīgi
Šodien internets pievīla. Lay 10 GBP @ 5.0. Atceros ka uzliku likmi, bet nekas nenotika, tirgus mainījās tāpēc novērsos domāju, ka netrāpīju uz trepes. Kad skrējiens tuvojās beigām redzu ka all red -45. Pārbaudīju internetu itkā viss kārtībā, bet kkāda jokaina aizture likmēm. Katrā gadījumā mācība. Jāpārbauda divreiz, vai likme ir, vai nav uzlikta...

Tomēr ar visu mīnusu, dienu paveicu pieklājīgā plusā. Un ar labu garastāvokli dodos brīvdienās.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru