sestdiena, 2014. gada 25. janvāris

Kā parasti!

Nebija ilgi jāgaida, līdz atkal zaudēju banku. Tad šoreiz, lai ilgi nemīņātos uz vietas, centīšos uzreiz saprsat kļūdu un to pēc iespējas ātrāk labot.

Kļūda, kā jau parasti sarkanais spidometrs, kā izvairīties, ļoti vienkārši, netreidot sarkanajā. EASY AS THAT!

Atlikusī baka dienas beigās 8.93 GBP, labi vismaz ka nav jāieskaita, sevis audzināšanas nolūkos, arī neko neiskaitīšu.
Tad nu plāns:

23 janvāris. Sasniegt 50 GBP banku.
24. janvāris, ja banka 50, tad tieku līdz 75
25 janvāris, ja banka 75 tieku līdz 100.

Īpaša uzmanība jāpievērs koncentrācijai un izvairīšanās no treida trases beigās.

1. diena
Tad nu pirmā diena mīnusā. Dienas sākums bija pagrūts, bet kad biju jau iesilis gāja jau tīri labi, no 10 -60, biju ticis. Līdz manā prātā ieradās brīnumaina doma, ka zirgs taču neuzvarēs, un brīdī, kad varēju nohedžot ar +4, tomēr
nolēmu atstāt likmi...
Tirgus soda momentā. Reizēm es to atceros, bet šis nebija tas moments. Pēc mīnusa nedaudz vēl nopelnīju, tomēr pāris neveiksmes manu banku atsvieda līdz 3.52 GBP.
2. diena
Arī šodien uzskatu par ļoti sliktu dienu, nejūtos kā savā ādā. Lielu piepūli prasa koncentrēšanās. Lai arī netreidoju sarkanajā spidometrā, tomēr, mazās kļūiņas un neuzmanības rada mīnusus.
Īpaši nepatīkams pēdējais reiss, kuru nemaz negribēju treidot, domāu, 1 gbp nopelnīt, lai banka apaļi 70, un kā parasti... Tā arī notiek!
 

3.diena 
Nu jau arī kas patīkams, šodien tirgus kustīgs, daudz interesantu skrējienu, kas arī man iedeva kādu plusu. Žēl, ka atklal biju pieļāvis muļķigas kļūdas, truklāt nevarēju tās pārstāt pieļaut atkal un atkal. Viena no biežākajām mīnusu problēmām ir sarkanais spidometrs, otrajā vietā ierindojas likmes palaišana inplay. Arī šodien mīnuss 30 dēļ šīs. Pirms vēl sāku treidingu full time, tieši ši bija vislielākā probēma ar kuru cīnījos. Lai atradinātos no pre sekunžu pēdējo iku ķeršanas arī tur izmantoju skaņas signālu, kas bija pareedzēts lai apturētu manus līkos pirkstus. Līdzīgi kā tagad, kad šāds skaņas signāls ir sarkanajam spidometram.

Bilance dienas sākumā. 

Tā kā neesmu šinī sērijā izpildījis savus mērķus, vēl nejūtos stabils, lai atstātu banku 100 GBP, tāpēc atstāšu 63, tas tomēr mazāk sāpīgi, ja nu gadās...

Pre tirgus satrakojās, varēja saskalpēt pa ātro.

Vairs neatceros kāpēc, bet šis profits mani iepriecināja.

Pre saskalpēju brīvo likmi, un atstāju unmatched pie 1.58








3 komentāri:

Anonīms teica...

Atkal gadījās?

Anonīms teica...

Ieraksti par neveiksmēm pat būtu vērtīgāki tiem kuri seko līdzi tavam blogam. Bet tu tieši otrādi - neveiksmes noslēp.

Anonīms teica...

Var piekrist iepriekšējam komentam

Ierakstīt komentāru