pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

Day 15

Stingri turēties pie saviem likumiem. Jeb darboties pēc plāna. Lai arī skalpingā nav īsti plāna, bet vairāk cenšanās paredzēt vai tirgus kāps, vai kritīs par vienu tiku, tik un tā saglabājas tās vadlīnijas, ko darīt, ja tirgus nedara to ko gribētos.

Mans plāns, ir ņemt mīnusu, vai plusu, līdzko tāds rodas un nevienu mīnusu, vai plusu nelaist in play. Pārējais ir atkarīgs no situācijas un sajūtām, ja jūtu, ka lielāka likme varētu pavērst tirgu nevēlamā virzienā, tad samazinu.  Un 20 sekundes pirms reisa sākuma neiesaistos nevienā treidā!

Katrā augšupejošā tendencē ir arī mazi kritumi un otrādāk, tāpēc var ar back likmēm nopelnīt augšupejošā līknē un lay likmēm, lejupejošā!

Kas attiecas uz in-play. Ja agrāk mēģināju skalpēt bez video, tad tagad domāju, ka tas bija ārkārtīgi riskanti. Ir iespējams to darīt arī  bez, jo joprojām saglabājas kkāds tirgus spiediens, atbalsta, pretestības līmeņi, tirgus kustība un likviditāte, bet reizēm to ļoti ietekmē notikumi uz trases, pat lielā mērā. Tāpēc video rada pārliecību, ka tava likme ir pareizajā vietā!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru