sestdiena, 2011. gada 10. decembris

Day 14

Jā!!! Sestdienas ir visnotaļ zaļas. Tā teicu es, kad pusotru stundu biju paskalpējis.Tomēr uzskatu, ka sestdienas likviditāte nav tikai par iemeslu pozitīvai peļņai. Arī manis izdarītās kļūdas iepriekš ir devušas savu ieguldījumu. Stingri pieturos pie saviem likumiem.
Lai arī likviditāte ir liela tirgus tik un tā staigā uz augšu un leju, es meklēju tos mirkļus kad redzu iespēju nopelnīt kādu tiku. Pozitīvais ir tas, ka likmes tiek ātrāk paņemtas un varu operēt ar lielākām summām.
Pirms reisa, kura nopelnīju 12 mārciņās, 5 no 10 minūtēm, nopelnīju 3 GBP un atkal mīnus 1 GBP, tad atkaļ peļņā, tad mīnuss. Viss ko darīju skalpēju vienu tiku, un ja tirgus gāja pretēji manām vēlmēm, ņemu pirmo mīnusu!

Lai vēlreiz sev atgādinātu:

1) Nelaist plusu mīnusu in-play - jo kā var iegūt mīnusu, 100% ekvalentu ar bāzes likmi, ja nelaiž in-play? Nekā, tikai ja neņem mīnusu un turklāt vēl palaiž in play. Arī ja ir mīnuss 10 GBP, tad par to nav ko ķert krenķi iespējams, ka nākošajā tirgū saskalpēšu +15, bet ja nē tad trīs nākošajos mierīgi...

2) 20 sekundes pirms starta vairs nelienu tirgū - tas ir laiks, kad notiekās kkāds haoss. Iespējams, ka arī var nopelnīt, bet labāk neriskēt un nebūt alkatīgam, jo alkatība noved līdz treknam robam bankā!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru