pirmdiena, 2015. gada 2. novembris

I Novembris

02.11.2015 +56

Pēc vienas brīvdienas, tomēr, aizmisrstas, kā tas ir treidot! Aizmirstas noteikumi, nevis tas, kā uzlikt likmi un viņu easy pakāst.
Laikam svarīgi lēnām sākt un atkal ieiet ritmā, atgūt pareizo mindset. Lai arī pirmie reisi ir ar mazu peļņu, jāatceras, ka "Viens no treida stūrakmeņiem ir - pacietība!"







03.11.2015 +5

Pirmā stunda uz vietas.

Otrajā jau šķita, ka lēnām viss sāk kustēties. Tomēr, Vienā reisā uz rāvos uz kādu tirgus bīdītāju, un tieši brīdī, kad vismazākā likviditāte, tad nu treideri dzēsās! Rezultātā mīnuss.
Šobrīd izskatās, ka varētu vismaz palikt nelielā plusā!

Trešā stunda arī nekāda. Šodien priecājos, ka esmu kaut nelielā plusā!
Bija plusi, bet bija arī mīnusi. Neuztvēru tirgu. Neticēju, ka vietās kur itkā spēcīgs trends tas turēsies. Un nākošajā reisā, domādams, ka trends ir spēcīgs, tas tāds nebija. Lielākā peļņa inplay, kur bieži atpelnīju PRE mīnusu.


04.11.2015 +61

Šodienas lielākasi mīnuss - 23 GBP. Esmu pat priecīgs par tādu mīnusu, jo, iespējams, mēnesi iepriekš, tas būtu kādas reizes 4 lielāks.

Favorīts skrēja pa priekšu no paša starta, un tam radās liels atbalsts.










05.11.2015 +45

Šodienas kļūda, treidings no back puses inplay.
Varbūt pat tā nav kļūda. Kļūda varētu būt mīnusa atpelnīšana. Pre mīnuss, lika domāt par to, kā to samazināt, kas bija nepareizi, jo  mīnuss ir jāpieņem un jāturpina treidot talāk. Iespējams, ka kko palaidu garām, kad liku back likmes. Lai arī zirgs skrēja pa priekšu un sākotnējā momentā bija liels back puses atbalsts, tomēr ļoti strauji situācija mainījās. Paņēmu mīnusu, viss ok.



06.11.2015 +58

Paņemšu pāris dienas brīvas...


0 komentāri:

Ierakstīt komentāru