otrdiena, 2015. gada 31. marts

Zirgu analīze

Zirgu amnalīze veicas labi.
Pirmās diemas likās, ka jamācās treidot no jauna. Galvā apjukums. No vienas puses vēlos pilnībā uzticēties iepriekš veiktajai analīzei. No otras saprotu, ka es tur vispār neko mnevaru paredzēt un tāpēc vispār nav jegas ko domāt.

Tomēr. Esmu sapratis, ka šāda veida zirgu formas, jeb iepriekšējā veikuma pārskata veikšana var paplašināt manu redzesloku un tas, savukārt, dod vairāk iespēju treidā.

Varu saprast aptuveni ko sagaidīt no zirga. Treidot labak no back vai lay puses, kuri koeficienti būtu jāuzmana, zemie lay, vai augstie back. Zirgs finišā varētu nogurt, vai arī viņam patīk skriet pa vidu, aizmuguri un tad ieslēgt turbo...

Ja arī es neizmantošu analīzi treidā, tas man tik un tā dod plašāku ieskatu cenas veidošanā un tirgus dalībnieku motivācijā.



Blue Bear - Zirgs atgriezies pēc m10 mēnešu atvaļinājuma, škiet bija smagi kritis. Tomēr jau pirmajās sacensībās uzvar. Arī iepriekš turās skrējiena priekšgalā, tuvu pie līderiem. 3furlongi pirms beigām, parasti,m uzsāk sīvāku cīņu, tomēr reti, kad pietiek spēka arī finišēt pirmajam. Uz šo treidošu lay to back, jo iespējamas kļūdas un unmatched uz 3.00

Southfield Royale - Lai arī favorīts, man škiet viņš uzrāda aizvien sliktākus rezultātus. Drīzāk lay to back treidings.











Cayjo - Zirgs labā formā. Nesen skrējis. Skrien sacīkstes laika pa vidu, vai nopakaļ. 3f pirms beigām pierauj, radot draudus, tomēr, nogurst, un attālinās. Visās sacīkstēs koeficients nokritis par 50% no SP.
Šim zirgam domāju likt 10 GBP sākoties sacīkstei (atkarībā no viņa uzvedības) un gaidīt 50% kritumu. Tāds bik gambling ir, bet jāizmēģina uz savas ādas.

Im Dapper Too - Arī labā formā. Līdzīgi kā Cayjo izrāda iniciatīvu skrejiena beigās, kad mno aimugurējām pzīcijam raķētē. treidošu uz šo back to lay trade.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru