trešdiena, 2013. gada 9. janvāris

goodHabitz skalpē

.Bija jautājumi pēc mana piemēra skalpā.
Tad nu ierakstīju savus darbus. Šodienas pāris video, bez rediģēšanas un izvēles, kurš labāks kurš ne. Vienkārši ņēmu pēc kārtas...

Iespējams kāds sacīs, ka nav jēgas no šī video, jo neko tajā nepaskaidroju. Bet atceroties to laiku, kad pats mācījos kā skalpēt, man noderēja jebkurš video. Tikai žēl, ka neatradu nevienu, kur tika pieļautas kādas kļūdas, vai arī parādīts, kā ņemts mīnuss. Tāpēc es turpinot augšuplādēt savus video nešķirošu tos, kuros ir arī manas kļūdas, bet centīšos paskaidrot kāpēc tādas radās un  pieļāvu.
Būtu interesanti dzirdēt, ko katrs iegūs (vai neiegūs) no šiem video. Bet gaidu jautājumus, ja interesē, ko katrā no situācijām daru.
Lai rediģētu šos video, man nepietiek datora resursu un pacietības. Tāpēc labāk komentēšu pēc jautājumiem...

 1. Video Pieļāvu pāris kļūdas pie 2:00 minūtes. Paveicās, ka tirgus negāja uz augšu.



2. Video Parasts skalpings
 


3. Video Ko darīt dienās, kad Betfair nerāda video - jāmācas skalpēt bez video.
 


4. Video Domāju, ka viena no lielākajām kļūdām, ko pieļāvu agrāk, bet reizēm atkārtojas. Palaidu in-play savu likmi. Cenšos video ieslēgt neilgi pirms paredzētā notikuma sākuma, lai redzētu, kad tiks dots starts, tomēr šoreiz nepievērsu tam īpašu uzmanību. Jāatzīst, ka paveicās, īsajos skrienos var nepagūt atgūt likmi. Protams var jau arī paveikties, bet vai ir vērts riskēt? Un ja riskē tad tomēr ir jāliek tā likme krietni zemāk, lai vismaz ir jūtama atdeve :)




5.Video Pre+inplay






10 komentāri:

Chucho teica...

Daži video neiet :(

Šajā videoklipā ir ietverts partneru WMG, UMG un EMI saturs. Viens vai vairāki partneri ir to bloķējuši jūsu valstī autortiesību dēļ.

Šo man youtube izmet, galīgi prātiņu izkūkojuši :D

goodHabitz teica...

Tagad vajadzētu strādāt.
Youtube uztvēra tos video no autortiesību viedokļa, jo laikā, kad skalpēju, klausījos mūziku. Turpmāk būs bez audio... Katram taču sava gaume... :)

Chucho teica...

Skaidrs, tagad ir ok

Klau, tev ir portatīvais vai stacionārais kompis ar vienu monitoru?

Iesaku, nopirkt vēl vienu monitoru, lai tajā varētu salikt vairāk zirgus, domāju,ka in play būs daudz labāk un ērtāk. Es piem nevarētu patreidot ja tik 3 zirgi būtu ieslēgti :D

Par pašu treidu neko īpaši nevaru pateikt, dari pa visam savādāk nekā es bet nu katram jau savs :)

goodHabitz teica...

Man portatīvais ar vienu ekrānu! Ir doma iegādāties ko labāku un 2 monitori ar būs :)

Anonīms teica...

Brīvākā brīdī papētīšu video, bet jau iepriekš liels paldies! Labs vai slikts, bet katrs piemērs ir ļoti noderīgs!

Pussycat

Anonīms teica...

Paldies par video GH!
Vienmēr interesanti un izglītojoši paskatīties kā citi to dara.
Šobrīd ir 2 jautājumi:
1. kādēļ tik mazas likmes in-play, vai lielākas par 4-5GBP nepaspēj nomačoties?
2. pamanīju, ka tu uzmet vairākas back likmes vienā pusē uz to pašu zirgu uz dažādiem koefiem. Tas palīdz ietekmēt tirgu?
"Outlander"

goodHabitz teica...

-Outlander-
1. Likme atkarīga no tirgus spējas paņemt, pie zemākiem koeficientiem izmantoju arī 20 GBP likmes, bet pie augstākiem parasti samazinu. Lielākas par 4-5 paspēj nomačoties, bet reizēm, kad uzliek pretlikmi tirgus var aizlekt nevēlamā virzienā. Video piemēros izmantoju tādas likmes, jo varu tās likt bieži un viņas tiek ātri paņemtas. Katrā gadījumā, katram ir jāpamēģina kā tirgus reaģēs uz likmi, piemēram uzmet 30 GBP uz back @ 30 paskaties kas notiks un izdari to arī pretēji. Kad tas ir izmēģināts, ar laiku rodas pieredze cik var atļauties likt, lai kustētos kopā ar tirgu...

2. Vairākas likmes ir dēļ tā, lai izlīdzīnātu tās summas pa trepi, lai neveidotos kāds liels naudas apjoms uz viena kofa. Reizēm tas strādā, reizēm tam nav nozīme. Tomēr to arī es daru, lai dabūtu kādu augstāku kofu, vai zemāku, jo ne vienmēr tirgus paņem to augstāko likmi, jo vienkārši tas neliekas pievilcīgi, bet visu laiku tiek tirgotas likmes, piemēram,vienu vai divus kofus augstāk/ zemāk par tevis piedāvāto, var redzēt, ka ir kādas līnijas, kuru amplitūdā tirgojas, mērķis ir atrast tās augstāko uz zemāko punktu un tur arī visu laiku pirkt un pārdot.

Anonīms teica...

Paldies par atbildēm GH!
Beidzot arī es sākšu nopietni strādāt:
1) Latvijā atgriezos
2) Dzīvokli nopirku
3) Optisko internetu pieslēdzu
Bet protams pats grūtākais vēl priekšā :)
"Outlander"

goodHabitz teica...

Apsveicu!
Novēlu veiksmi un gudrību!
Sāc ar mazumiņu. Saplāno un domā līdzi!

Anonīms teica...

iesaku to pašu ko Chucho teica nenožēlo naudu paņem moni iesaku uzreiz ķerties pie 27 " cenu atšķirība līdz 50 ls un stutē pret sienu , jo priekš tās pieejas ar kuru darbojies patreiz ļoti daudz ko izteiks tas ka tev trepe nelēkā līdz koificentam . par pašu darbošanos ir piedzīvota un jā tas darbojas . esi uzkāries ;)

Ierakstīt komentāru