trešdiena, 2012. gada 14. marts

+25


4 komentāri:

Anonīms teica...

Bet nu pluss paliek pluss :) Esmu peedeejaa laikaa esmu saacis treidot mazaakus koef. no 3-6 .. un nav ne vainas patiesiibaa.. var nokjert nesliktus plusus, pie tam iespeejas palielinaat likmi kaut liidz 500 gbp ... Gribeeju tik uzzinaat vai meedz pielietot shaadu metodi, kuru tuuliit aprakstiishu! Manupraat darbojoties ar lay likmeem labaakaa metode ir shaada, liec likmi virs kaadas lielas naudas nelielaa attaalumaa no punkta kur kustaas koefs.. Ja tava likme nomachojaas un vari iztirgot pa plusu, viss kaartiibaa.. ja koefs kriit uz leju uz miinusiem, metu divreiz lielaaku back likmi un kjeru plusu! sliktaakais kas shajaa pasaakumaa var noiet greizi, ja uzmetot divreiz lielaaku likmi, kofs momentaa iet augshaa .. :)

Pilsonis

goodHabitz teica...

Par stratēģiju:
Tieši tā. Šī lielākā summa ļoti labi par pretestību strādā. un mest 2x lielāku arī vērts. Tas, ka atlec atpakaļ, gadās, bet tik un tā ap to pašu koeficientu bieži var iztirgot.
Bet šis arī strādā pie Back - Lay. JO ir tā pati situācija un liela back summa tur tigu...

Arī es pēdējā laikā pie zemajiem koeficientiem esmu ielīdis. Pilnīgi piekrītu, ka var ar lielākām summām, turklāt visa tā kustība man labāk patīk, nekā gauss tirgus.

Anonīms teica...

Shodien meegjinu dariit veel savaadaak.. piemeers taads, uzlieku krietni zemaak lay likmi virs kaadas lielaakas summas un pie punkta kur kofs grozaas jau turu gataviibaa back likmes, lai ja laviina nesaas lejaa varu paspeet ielekt vilcienaa! Sanaak ka nopelnu to starpiibu, briidii, kuraa ielecu uz augstaaka koef. ar back un lejaa jau gaida lay likmes.. pagaidaam no 5 saceneem 3jaas shis variants tiiri izgaaja cauri, bet 2vaas sacenees bija taa, ka tad kad laviina gaaja lejaa, nevareeja nomachot back likmes .. Veel viena ideaala funkcija ir aktivizeet keyboard taustinjus, lai briidii, kad redzi ka nespeej ielekt vilcienaa ar vienu pogu likmes tiek atceltas!

Pilsonis

goodHabitz teica...

Jā, nav slikta doma, tiešām bieži ir tā, ka nepaspēj uzlikt vienu vai otru likmi.

Es jau stabili izmantoju klaviatūru. Z cancel lay
x cancel all, c cancel back. Space priekš trepes centrēšanas, viss kompakti, kā counter strike spēlējot! :D

Ierakstīt komentāru